الأموال
الجمعة 3 أكتوبر 2025 11:42 مـ 10 ربيع آخر 1447 هـ
الأموال رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرماجد علي
الحجر الزراعي يوقع بروتوكول تعاون مشترك مع مؤسسة اقتصاد المعرفة ”منصة بشاير” المواصفات والجودة تمنح ”باكين” أول علامة خضراء للدهانات في مصر عماد قناوي: النهر الصناعي حوّل التهديدات المائية إلى فرص تنموية د. رضا لاشين: خفض الفائدة يعزز ثقة المستثمرين ويعيد تنشيط الاقتصاد بعد فترات الركود عمرو فتوح: خفض الفائدة يعزز تنافسية المنتج المصري ويفتح الباب أمام إعادة تشغيل المصانع المتعثرة شركة WestWay تستهدف ضخ استثمارات 15 مليار جنيه في السوق المصري خلال الفترة المقبلة اجراءات وزارة الموارد المائية والري بشأن فيضان نهر النيل بالصور .. وزير السياحة يتفقد أعمال مشروع ترميم معبد إسنا وإعادة تأهيل وكالة الجداوي نيفين عبد الخالق: خفض الفائدة دفعة قوية للصناعة والصادرات ورسالة طمأنة للمواطنين والمستثمرين خبراء الضرائب: 99% من العمالة الأجنبية في مصر تعمل بشكل غير قانوني ولا تسدد ضرائب تسعة بنوك مصرية تتصدر قائمة أكبر 100 بنك عربي بأصول تقارب 345 مليار دولار التمثيل التجاري المصري يمهد لفتح سوق الرمان الطازج في جنوب أفريقيا

فنون

بعد اعتذارها لحسن شاكوش.. ريم طارق توضح: كل اللي حصل كان فيلم ولعبة

ريم طارق وحسن شاكوش
ريم طارق وحسن شاكوش

اعترفت ريم طارق أن فيديو تصالحها مع طليقها مطرب المهرجانات حسن شاكوش تم إجبارها عليه من أجل الحصول على أغراضها في منزل الزوجية.

وأوضحت ريم طارق في مقطع فيديو عبر خاصية استوري بحسابها الرسمي بموقع التواصل الاجتماعي "إنستجرام": كان إجباري عليا أعمل الفيديو قصاد أني أخد حاجتي، وفعلا عملت الفيديو عشان أخد حاجتي، وبعد ما أخدتها الفيديو نزل، والمفروض مكانش ينزل الا بعد ما المشكلة تخلص.

وأضافت : بس هرجع وأقول مفيش صلح حصل، وكل اللي حصل كان فيلم ولعبة عليا عشان السوشيال ميديا والإعلاميين يهاجموني، رضوى أنتي متعرفيش أنا اتعرضت لأيه عشان أعمل الفيديو دا، وكل حاجة اتكلمت فيها قبل كدا كانت بدليل، وكل حاجة معايا، وأنا قولت أن الصلح خير لكن واضح أن الطرف التاني مش حابب دا.

ريم طارق تعلن انتهاء خلافاتها مع حسن شاكوش

وكانت ريم طارق نشرت مقطع فيديو تعتذر من خلاله لطليقها حسن شاكوش عبر حسابها الرسمي بموقع إنستجرام، قالت فيه: "أنا عاملة الفيديو ده انهاردة عشان أقول إن أنا اخدت حاجتي كلها كل حقوقي الشرعية خدتها من حسن والحمد لله إني طلعت شخص كويس وهو كمان شخص كويس وراجل محترم وكل اللي حصل ده كان سوء تفاهم بسبب تدخل أكتر من طرف".

واستكملت: "وأي حد سيرته جت في الموضوع سواء من أهلي أو أهله مامتي أو بابايا أو مامته ربنا يديها الصحة حقكم على راسي وكل اللي حصل ده كان سوء تفاهم وكل شيء قسمة ونصيب".

كما قامت "ريم" بكتابة منشور على الفيديو وتضمن: "اللهم لك الحمد الموضوع خلص على خير وده الي كنت بتمناه من البداية خراب البيوت وحش ومش ترند ده أبغض الحلال عند الله الطلاق، واجتنبوا كثيرًا من الظن إن بعض الظن إثم، ربنا ما يكتب على أي حد التشتيت أو تفريق القلوب ربنا يكتب لنا الخير ويعوضنا في اللي جاي ويبعد عنكم جميعًا خراب وهدم البيوت".

موضوعات متعلقة