الأموال
الأموال

عالم الرياضة

زيزو: واحد من الإدارة قالي متجددش بس لو رحت الأهلي تبقى خيانة.. وميدو هاجمني من المدرجات

 أحمد سيد زيزو
ميرنا عادل -

فجّر أحمد سيد "زيزو" نجم نادي الزمالك، مفاجآت صادمة حول كواليس تعثر مفاوضات تجديد عقده مع القلعة البيضاء، متهمًا الإدارة بسوء التقدير والتعامل المزدوج، ومؤكدًا أن أحد مسؤولي النادي طالبه بعدم الانتقال للأهلي، رغم عدم وجود نية واضحة لتجديد عقده.

وفي مداخلة عبر إذاعة "أون سبورت إف إم"، قال زيزو في تصريحات نقلها الإعلامي هاني حتحوت:"أحد المسؤولين قالي: مش لازم تجدد.. بس متروحش الأهلي! هل دا منطق؟ إزاي مش عايزيني أكمل، وفي نفس الوقت تمنعوني من مستقبلي؟".

زيزو أوضح أن المشكلة ليست في المقابل المادي بقدر ما هي في غياب التقدير، قائلاً:"بقالي 7 شهور بحاول أجدد، وكل شوية وعود، ولما سجلت أهداف مع المنتخب وجبت جول الكأس قدام سيراميكا، افتكروني".

أما عن الانتقادات التي وُجهت له مؤخرًا، فأكد زيزو أنه كان عرضة للهجوم المتكرر، مشيرًا إلى أن حتى بعض الرموز لم تسانده:"ميدو كان بيهاجمني في المدرجات في ماتش مودرن سبورت، ودا قبل الأسيست اللي عملته لشيكابالا!".

كما دافع زيزو عن والده، الذي تعرّض لهجوم واسع عبر الإعلام والسوشيال ميديا، قائلاً:"أبويا جددلي مرتين قبل كده من غير ما ياخد عمولة، وكان بيتعامل باحترام.. دلوقتي بيتشتم!".

اللاعب كشف أيضًا أن إدارة الزمالك قدمت له عرضًا "غريبًا"، قائلاً:"قالولي هنكتبلك جزء من المقدم في شكل فيلا.. بس هتتصرف فيها بعد سنتين!".

وفي انتقاد مباشر لتعامل الإدارات المتعاقبة، أضاف زيزو:"اللي بيهاجمني دلوقتي هو نفسه اللي كنت بعلّمه يتكلم مع أبويا.. والتسريبات اللي بتطلع من الجلسات بتشوه صورتي عند الجمهور".

واختتم زيزو حديثه بتأكيد أن كل الخيارات أصبحت مطروحة أمامه، سواء محلية أو خارجية، وأن عرض الزمالك هو الأضعف بينهم، قائلاً:"أنا مش أعلى لاعب في مصر.. بس ملتزم وبجتهد، ومشكلتي الوحيدة كانت في التقدير".