الأموال
الأربعاء 12 نوفمبر 2025 12:30 مـ 21 جمادى أول 1447 هـ
الأموال رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرماجد علي
جمعية المصدرين المصريين: مشاركة غير مسبوقة من المشترين الدوليين في معرض «ديستينيشن أفريكا» المجلس الثقافي البريطاني وشركاؤه يكرمون المعلمين اللاجئين في مصر الفريق أسامة ربيع يبحث سبل التعاون مع هيئة الموانئ البحرية السودانية في مجالات تطوير الموانئ والتدريب الفني الوزير يتفقد قاعة شركات صناعة السيارات ومكوناتها والأجهزة المنزلية بالمعرض ”الزراعة” تواصل حملات المرور والمتابعة لحماية الرقعة الزراعية: إزالة 167 حالة تعدٍي في المهد خلال يومين تعاون مصري بريطاني لدعم البرامج التدريبية وتطوير آليات التفتيش الغذائي قرار وزير المالية رقم 420 لسنة 2025.. يوضح طريقة التعامل للمستفيدين من النظام الضريبي المبسط للمشروعات وزير الرى يبحث إطلاق مرحلة ثانية من برنامج البحوث التطبيقية بين مصر وهولندا سفارة عُمان بالقاهرة وبلاك دايموند تطلقان النسخة الرابعة من «The Investor» في 20 نوفمبر قبل مؤتمر الأطراف COP11.. خبراء الصحة يناقشون فاعلية السياسات العالمية بعد مرور 20 عاما على الاتفاقية وزير الاستثمار يفتتح فعاليات الدورة التاسعة من معرض ديستنيشن أفريقيا صفقات الأهلي الشتوية تنتظر عودة توروب من الدنمارك

فنون

شيماء سيف تفاجئ الجمهور بكواليس كوميدية عن حمدي المرغني ويسرا

 شيماء سيف
شيماء سيف

كشفت الفنانة شيماء سيف عن بعض الأسرار لأول مرة عن النجمة يسرا وزميلها الفنان حمدي المرغني، وذلك خلال استضافتها في برنامج "في البوكس 2".

و بأسلوبها الكوميدي المعتاد، تحدثت شيماء عن علاقتها بحمدي المرغني قائلة: "حمدي شبهنا كلنا، بس هو بيحاول دائماً أن يكون برند، فبنحاول نساعده أنه يقلل الموضوع دا، وبقول له مش دا إللي بيبان على الوجه، كلنا فئائتنا مش برند، سيب بقى البرند لناسه إللي هما مي عمر، درة، ياسمين صبري، إحنا يا بني مش منهم ولا هنكون منهم".

أما عن النجمة يسرا، فوصفت شيماء سيف كيف أنها تتعلم منها الكثير في التعامل مع الزوج في الحياة المهنية، حيث قالت:"في يوم في اللوكيشن عندنا فيه الدنيا بايظة، الأوردر اتضرب زي ما بنقول ومش عارفين نصور، وهي طبعاً بطلة العمل يعني أكتر واحدة متدايقة، وقتها كارتر اتصل عليا، فبرد عليه ازاي، أيوة يا كارتر والنبي سيبني دلوقتي عشان اليوم أسود ومنيل وأنا مش قادرة أتكلم، مع السلامة عشان أنا قاعدة مع يسرا بحاول أهديها".

وتابعت حديثها : يسرا بقى قاعدة بجد متعصبة وعمالها تقول يا جماعة شوفولي حل في الموضوع ده، وفجأة موبايلها يرن، خالد يتصل، فهي تقول هاي دارلينغ، آه يا حبيبي، فطرت، أي لوف يو، أي لوف يو مور، أوك بيبي هخلص وأروح علطول. أنت في السخنة؟ طيب باي يا حبيبي. وترجع فتجيبولي بقى الناس وتشوفوا هنظبط الحلقة دي ازاي.

وختمت حديثها عن يسرا بالقول: دي فنانة قديرة أنا كومبارس جنبها مليش علاقة باللي هي بتعمله ده.